Ett tips till alla som ska flytta

Hej och välkomna, vad roligt att just du har kommit hit för att läsa ett inlägg här på min blogg. Min tanke med dagens inlägg är att skriva om den flyttfirma i Botkyrka som hjälpte mig under min senaste flytt, de heter M.E.S Flytt och Städ och var verkligen till stor hjälp när jag anlitade dem.

Ni som har läst min blogg under en längre tid vet säkert redan att jag flyttade för några månader sedan, men jag nämner det igen för de som inte vet. Det var en flytt som jag fick sköta till störst del på egen hand eftersom jag bor långt från nära och kära. Med tanke på att mina nära och kära inte hade möjligheten att hjälpa mig att flytta bestämde jag mig för att ta hjälp av en flyttfirma i Borkyrka, det var enligt mig det alternativet som skulle göra mig flytt så smidig som möjligt. Efter att ha sökt en del på internet hittade jag tillslut det här företaget, min första känsla var att de var pålitliga och skulle kunna hjälpa mig på bästa sätt. Den hjälpen jag fick av dem gällde tranporten och även bärhjälp, med deras hjälp skulle inte flytten behöva ta onödigt lång tid. På bara några timmar var allt mitt bohag flyttat till min nya bostad, efter det kunde jag fokusera på flyttstädningen och sedan att komma på plats i den nya lägenheten. Nu i efterhand har jag tänkt lite på flytten och jag har kommit fram till att jag inte hade klarat av flytten utan deras hjälp, i alla fall inte så att den skulle bli så smidig. Att anlita denna flyttfirma i Botkyrka var ett riktigt bra val och det är något jag kan tipsa alla er om när ni i framtiden ska flytta.

Du gillar kanske också...