Jag har skaffat PVC fönster

Jag har skaffat PVC fönster och jag är mycket nöjd med kvaliteten på dem. PVC fönster är mycket hållbara och de innehåller PVC i ramen vilket ger dem en mycket lång livslängd. Jag rekommenderar alla att skaffa sådana här fönster från början, det kommer du inte att ångra på sikt! För det finns många som vill sälja fönster till dig och lovar att de ska vara bra, men ärligt talat så känner jag många som köpte fönster för ungefär 10 år sedan och där det var 10 års garanti. Det konstiga är att det verkar som om deras fönster nu behöver bytas, de höll inte längre och det blev ju en dyr affär. I vilket fall så ska PVC fönster hålla mycket längre och som jag sa så innehåller de ett speciellt material i ramen och karmen och det gör att de är underhållsfria, aldrig att du behöver skrapa och måla, någonting som tar tid och inte är roligt att lägga tid på.  

Jag vet att detta är något dyrare, men som sagt så tjänar du på det på sikt. Jag skulle absolut inte köpa några andra fönster än PVC fönster och så har de en annan fördel och det är att det är svårt att bryta sig in så de håller tjuvarna borta. Men man har förstås aldrig några garantier för att inte få inbrott, det kan vara bra med ett inbrottslarm men det ska jag inte gå in närmare på nu utan jag kommer skriva om det någon gång längre fram. För övrigt så har våren kommit hit till Aneby och alla vitsippor lyser så fint i backen och det är verkligen härligt efter den här långa vintern. Tack alla för att ni kom hit och läste det här inlägget, ha en fin och härlig dag!

Du gillar kanske också...