Min nymålade villa

Färgen hade flagnat på villan och även att den var blekt av solen. Det såg inte roligt ut så jag bestämde mig att kontakta en målare och då jag bor i Växjö sökte jag någon här i trakten. Jag fann en som senare kom hit och målade om hela huset utvändigt och resultatet blev bra. Jag känner mig nöjd både med hur det ser ut men också för att det var en trevlig målare som inte heller var dyr att anlita så jag kan definitivt rekommendera dig att du vänder dig dit och du kan läsa mer här

Innan var huset gult och jag ska uppriktigt säga er att det inte är min favoritfärg så när huset ändå skulle målas om valde jag en annan färg. Rött är en färg som i alla fall jag tycker passar bra på trähus så det blev ett rött hus med vita knutar. Denne målare målar det mesta och det gäller både invändig målning och utvändig dito och någon gång i livet kommer vi alla att behöva få hjälp av en professionell målare och bor ni här i Växjö tycker jag att det här är en som är ett bra alternativ. Jag älskar mitt hus och ni som följer mig på Instagram har sett många bilder som jag lagt ut där. Har ni sett med egna ögon hur villan ser ut nu efter att den blivit målad? Jämför också med bilderna jag tog innan huset målades om. Hoppas att ni alla tycker om vad ni ser och mitt nästa projekt är att tapetsera om i några rum och jag funderar starkt på om det inte skulle vara bra att åter igen vända mig till detta måleriföretag? För ska det bli professionella resultat är det bästa att man anlitar någon som verkligen är utbildad inom detta!

Du gillar kanske också...