Rent på G AB

Hej! Hur har ni det? Jag tänker berätta för er om ett företag som erbjuder tjänster inom städ i Strängnäs. Det är den tiden på året nu när jag vanligtvis börjar bli stressad för det är så mycket som ska hinnas med inför den årliga släktträffen som alltid går av stapel hemma hos mig. Innan släktträffen förra året bestämde jag mig för att anlita en städfirma som heter Rent på G för jag tyckte det var en bra sak att ta städhjälp istället för att slita och kämpa med det här själv.  

Det var oerhört bra eftersom tiden inte riktigt räckte till. Jag är en riktigt pedant och kan inte koppla av om inte huset är tipp-topp från golv till tak när det ska komma gäster men förra året kände jag som sagt att jag borde göra något för att slippa slita med städningen själv. Det var ett mycket bra beslut att anlita Rent på G måste jag medge. Det här med att de erbjuder tjänster inom städ här i Strängnäs har verkligen underlättat för mig. Tack vare det här städföretaget har jag nu ett underbart välstädat hem och kan släppa taget över det här med städningen och kan lägga min tid på annat istället. Jag är så otroligt nöjd med det här företaget och jag tycker fler borde göra som jag för att få tid över till annat än att städa. Jag har svårt att tro något annat utan att ni kommer att bli lika nöjda och belåtna med Rent på G som jag eftersom medarbetarna på det här företaget alltid anpassar sin hjälp utifrån alla kunders olika förutsättningar och behov. Alla som anlitar dessa tjänster inom städ i Strängnäs får en garanti som innebär att rent på G inte avslutar något uppdrag innan kunden är 100 procent nöjd. 

Du gillar kanske också...